Hvorfor trenger jeg et nettsted?

Her er 17 grunner 

Da jeg startet min første arbeidsdag for flere år siden, var dette det første jeg tenkte "jeg trenger for å få en nettside". Hvorfor gjorde jeg tror det? Hvorfor jeg trenger du en nettside ?

Hvorfor trenger jeg et nettsted?

Grunn # 1 - Online brosjyre

Bedrifter bruker millioner på å skape brosjyrer og distribuere dem. Ved å ha et nettsted kan du hoppe over det helt. Dine potensielle kunder kan finne ut om deg og dine produkter online. Når du er ute å snakker om ditt firma og produkter via ditt nettverk og personlige forbindelser, vil de ønsker gå å sjekke deg ut via firmaets nettstedet. Da må alt være på plass, vist ikke vil du miste deres interesse å de vil søke videre andre steder med bedre produktinformasjon som vil også gjøre deres værdag lettere.

Årsaken # 2 - Flere kunder

Mer enn 2,4 milliarder mennesker bruker internett hver dag, og ca 90% har kjøpt noe, eller kontaktet et selskap, online i løpet av de siste 12 månedene. Så ved ikke å ha en nettside, vil du være glipp av en stor del av kaken.

Årsaken # 3 - Påvirkning

Ved å ha et nett-sted er det potentielt tusenvis av mennesker som kommer til å se det. Du er i stand til å påvirke folks beslutninger og utdanne dem.

Årsaken # 4 - På tide å vise deg frem

Du vet den gode følelsen du får når folk gjenkjenner ditt arbeid? Vel, ved å ha en nettside kan du vise frem hva du gjør og tar stolthet i arbeidet ditt.

Årsaken # 5 - Lave inngangs barrierer

Noen gang ønsket å starte en bedrift? Vel, nå kan du gjøre det med virtuelle rom.

Årsaken # 6 - 24 timer per dag

Ditt nettsted kjører 24/7 uten tilsyn eller behov for å låse den opp. Du kan alltid være der for kundene.

Årsaken # 7 - Kommunikasjon med kunder

Ved å ha en blogg eller bare en feed på nettstedet ditt, kan du oppdatere kunder på nyeste tilbud, produkter, kampanjer, events, bilder eller annet innhold.

Årsaken # 8 - Markedsføring

Internett har åpnet opp en helt ny verden av markedsføring som ikke fantes før. Ditt nettsted kan tiltrekke seg ny virksomhet ved hjelp av en hel rekke lavpris markedsføring teknikker.

Årsaken # 9 - Kundestøtte

Du kan i stor grad redusere kostnadene for kundeservice ved å ha en FAQ på ditt nettsted.


Årsaken # 10 - Et vært tema eller hobby vil kunne synliggjøres

Elsker du sport? Hva med ballett, alternativ dans, foto, ferier, Kit-Kats, biler, skateboards, vitenskap eller dyr? Vel, da har du en forretningsidé som bare venter på å skje. Internett har plass til et ubegrenset antall nisje blogger som kan tiltrekke seg trafikk og inntekter. Bare velg noe du liker og begynne å skrive om det.


Årsaken # 11 - Gir deg en stemme

Har du noen gang vært i en krangel med noen og sa "Vel, jeg har skrevet en artikkel om det på nettstedet mitt, og faktisk, det er ikke tilfelle.» Det føles fantastisk! Det gir deg også et sted der du kan si din mening uten dom.


Så ... hvorfor trenger jeg et nettsted?