Grafisk Design

Grafisk design er prosessen med visuell kommunikasjon og problemløsning gjennom bruk av typografi, plassering, bilde og farge.

Feltet regnes som en undergruppe av visuell kommunikasjon og kommunikasjon design, men noen ganger begrepet "grafisk design" brukes om hverandre med disse på grunn av overlappende ferdigheter involvert. Grafiske designere bruker ulike metoder for å lage og kombinere ord, symboler og bilder for å skape en visuell representasjon av ideer og meldinger. En grafisk designer kan bruke en kombinasjon av typografi, visuell kunst, og sidelayout teknikker for å produsere et endelig resultat. Grafisk design refererer ofte til både prosessen (utforming) ved hjelp av hvilken kommunikasjon som opprettes, og de produkter (design) som blir generert.

Kilde: From Wikipedia, the free encyclopedia

Ref. Logo og Frimaprofil

Logo, firmaprofilutarbeidelse og websider for Vivende AS

"Vi øker verdien av dine IT-investeringer! 

Vivende dekker et bredt spekter av IT-faget, og jobber på tvers av mange bransjer. Vi leverer systemutvikling, integrasjoner, prosjektledelse og systemvedlikehold innen blant annet Java, Amazon Web Services og .Net."

Se mer

Boligforvandling logo

"Vi oppgraderer din bolig - det er lønnsomt!
På 60 – 70 og 80 tallet var TV-stua det viktigste rommet i huset. Kjøkken og bad var ikke spesielt prioritert. Nå ser vi at åpne stue/kjøkken løsninger er høyt prioritert, og er i dag husets viktigste sosiale og familiære samlingssted. Vi har gjort det til vår spesialitet å tilby rehabilitering og oppussing i lekkert design og med skreddersydde løsninger."

Se mer

Eidsverkets logo og profilelementer

Utforming av Eidsverkets logo og profilelementer. Eidsverket er et gammelt gods fra 1768 som nå skal markedsføres som seminar- og selskapslokaler, og mottagelse for bl.a. bryllup mm.

Se mer

Logo og firmaprofilutarbeidelse Correct Bygg AS

Logo, Brevark og visittkort med ferdig fargepalett.

Se mer

Logo og profilering for Custom Golf

På Myrhens verksted selger de kvalitetsutstyr fra alle de ledende, internasjonale leverandørene. De har spesialisert seg på individuell tilpassning, customsett, skaft-reperasjoner, gripskift, lie/loft justering derav navnet og mottoet: Custom Golf - made for you."

Se mer